top of page
Suche
  • AutorenbildCihan Saygın

Multi Global Avrupa Başarı Ödül Töreni 2023


Multi Global Dergisi 10 Şubat 2024’de Stuttgart yakınlarında ilk defa Almanya’da Kültür, Sanat, Spor, Medya, Edebiyat, İş ve bir çok farklı dalda geniş çaplı bir ödül töreni düzenledi.

Bu ödül töreninde Avrupa’nın en iyi yazarı kategorisinde bana laik gördükleri için hem jüri üyelerine hemde organizasyonu düzenleyen sayın Murat Topçu ve eşine emekleri teşekkür ederim.

Ayrıca yazma konusunda bana destekçi olan herkese burdan teşekkürlerimi sunarım. İsimlerini tek tek burda saymasam da, hayatıma dokunuş sağlayan, yazmaya teşvik eden, bana güvenen, desteğini esirgemeyen ve yazılarımı beğenen herkesi dualarım kapsıyor. Onlar kendilerini biliyor. Allah onlardan razı olsun.

Ödül töreninde tanıdığım dostları da görmek beni ayrıca mutlu etti. Onlar ile aynı zamanda anılmak büyük bir onurdur benim için; Dünya Kickboks Şampiyonu Gökhan Arslan, Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Fırat Arslan, Almanya’da çeyrek asırdır Türk Klasik Müzik yöneticisi Bekir Yalovalı, adaşım Cihan’ın oğlu THM sanatçısı Alparslan Yılmaz, Post Gazetesi ile Mustafa Karaman’ı, İHA haber ajansı ve TGRT EU ile bir çok ismini sayamayacağım katılımcıları kutlarım.



1 Ansicht0 Kommentare

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
bottom of page